Vigtig viden

  Ja vi skal have bilen stående i kommissionsperioden. Samtidig er det en umulig opgave, at få et køretøj til at stå nypudset og rengjort, hvis det bliver brugt dagligt.  Bilen skal helst stå som ny, når der er en mulig kunde dukker op.
  Nej vi betaler alle annonceudgifterne, der er i kommissionsperioden. Vi annoncerer bredt på blandt andet Bilbasen, Biltorvet, Guloggratis, DBA, Facebook, Instagram m.fl.
  Alle vores kommissionsbiler er forsikret hos os, op til en max pris på 400.000 kr. Men er der et pantlån tinglyst i bilen, skal bilen vedblive indregistreret og kaskoforsikret i ejerens navn. Alle biler er dækket af vores kaskoforsikring på vores prøveplade, når bilen er på en prøvetur.
  Vi afventer biler i Jylland, på Fyn, Sjælland og på alle brofaste øer omkostningsfrit.
  Alle kommissionsbiler bliver solgt med købskontrakt under forbrugerloven og ifølge den skal vi give 6 måneders drivdele garanti til ny ejer. For når det er os der indgår købsaftalen med ny køber, er det også os det står med garantien.
  Byttebil er en del af vores forretning i hele 70 % af vores handler, er der byttebil. Byttebilen bliver som regel brugt til udbetaling ved køb af en nyere bil, som man ønsker at optage et billån i, derfor er byttebilen vores, selv om det er en kommissionsaftale.
  Kommissionsperioden ligger oftest på 3 måneder. Bliver bilen ikke solgt indenfor 3 måneder, kan I godt forlænge med en ny periode. Hvis aftalen bliver ophævet skal der kun betales for omkostninger til klargøringen. 
  Hvis bilen bliver solgt i kommissionsperioden betales det aftalte salær. Salæret varierer fra bil til bil afhængig af model, årgang mm. Alle udgifter i forbindelse med salget er indregnet i salæret. Hvis din bil ikke bliver solgt, betaler du kun for klargøringen. Klargøringen koster 2995 kr, uanset bilen stand.
  Back to top
  Kommissions biler
  Bliv ringet op og få mere afvide
  Ved at skrive dine oplysninger ind og trykke bliv ringet op, acceptere du vores betingelser.