Vigtig videnSkal jeg undvære min bil i kommissionsperioden?

Ja, vi skal have bilen stående i kommissionsperioden. Da det er en umulig opgave, at få et køretøj til at stå nypudset og rengjort, hvis det bliver brugt dagligt. Bilen skal helst stå som ny, når der er kommer en mulig kunde.


Skal jeg betale for annonceudgifterne?

Nej vi betaler alle annonceudgifterne, der er i kommissionsperioden. Vi annoncerer bredt på blandt andet Bilbasen, Biltorvet, Guloggratis, DBA, Facebook, Instagram m.fl.


Er min bil forsikret hos jer?

Alle vores kommissionsbiler er forsikret hos os, op til en max pris på 400.000 kr. Men er der et pantlån tinglyst i bilen, skal bilen vedblive indregistreret og kaskoforsikret i ejerens navn. Alle biler er dækket af vores kaskoforsikring på vores prøveplade, når bilen er på en prøvetur.


Henter i bilen eller skal vi leverer bilen?

Vi afventer biler i Jylland, på Fyn, Sjælland og på alle brofaste øer omkostningsfrit.


Hvad med garanti?

Alle kommissionsbiler bliver solgt med købskontrakt under forbrugerloven og ifølge den skal vi give 6 måneders drivdele garanti til ny ejer. For når det er os der indgår købsaftalen med ny køber, er det også os det står med garantien.


Hvad med byttebil?

Byttebil er en del af vores forretning – i hele 70 % af vores handler, indgår der en byttebil. Byttebilen bliver som regel brugt til udbetaling ved køb af en nyere bil, som man ønsker at optage et billån i, derfor er byttebilen vores, selv om det er en formidlingssaftale.


Hvor lang tid er kommissionsperioden?

Kommissionsperioden ligger oftest på 3 måneder.


Hvad er de samlede omkostninger?

Hvis bilen bliver solgt i kommissionsperioden betales det aftalte salær. Salæret varierer fra bil til bil afhængig af model, årgang mm. Alle udgifter i forbindelse med salget er indregnet i salæret. Hvis din bil ikke bliver solgt, betaler du kun for klargøringen. Klargøringen koster 2995 kr.Kan du ikke undvære bilen under kommissionsperioden?

Vi kan desværre ikke løfte opgaven, hvis ikke du kan undvære din bil under kommissionsperioden.
Ændrer dette sig er du velkommen til fortsat at udfylde formularen. Hvis ikke du kan undvære bilen vil vi råde dig til at se nærmere på dine muligheder ved vores samarbejdspartner
www.danskbilauktion.dk

Få et gratis kommissionstilbud

OBS: Når du har indtastet din nummerplade SKAL du trykke på , herefter udfyldes de kendte oplysninger om bilen automatisk.
De felter, der ikke automatisk udfyldes, skal du selv udfylde inden du trykker på næste.

Tilføj billeder af din bil*
For at kunne lave den bedste vurdering af din bil, har vi brug for billeder, der max. er 1 måned gamle.
Bilen må ikke have monteret ekstraudstyr, som ikke indgår i handlen, eksempelvis alufælge.
Alle 5 billeder kræves

Hos Kommissionsbiler får du:
1. Afhentning af din bil i næsten hele Danmark
2. Klargøring af din bil, så den altid står klar til en potentiel køber
3. Annoncering i alle relevante medier
4. Garanti til køber i 6-24 måneder
5. Bilen står hos os i hele kommissionsperioden