Vigtig viden

  Ja vi skal have bilen stående i kommissionsperioden, det ellers er en umulig opgave, at løfte et kommissionssalg, hvis bilen eksempelvis står i Aalborg og kunden har kørt den lange vej fra København og så ikke kan komme til at se bilen, da vi mister troværdighed. Samtidig er det en umulig opgave, at få et køretøj til at stå nypudset og rengjort, hvis familien kører dagligt stadig kører rundt i den, bilen skal helst stå som ny, når der er en mulig kunde dukker op.
  Nej vi betaler alle annonceudgifterne, der er i kommissionsperioden, vi har annonceaftaler med blandt andet Biltorvet, Guloggratis, Bilbasen, Lokalavisen netversion og Lokalavisens trykte udgave. Vejle og Horsens amtsavis, Autouncle, Facebook, svends.dk, samt lokale bilaviser.
  Alle vores kommissions biler er forsikret ved os, op til en max pris på 400.000 kr. Men er der et pantlån tinglyst i bilen, skal bilen vedblive indregistreret og kaskoforsikret i ejerens navn. Alle biler er dækket af vores kaskoforsikring på vores prøveplade, når bilen er på en prøvetur.
  Vi afventer biler i Jylland, på Fyn, Sjælland og på alle brofaste øer omkostningsfrit.
  Alle kommissions biler bliver solgt med købskontrakt under forbrugerloven og ifølge den skal vi give 6 måneders drivdele garanti til ny ejer. For når det er os der indgår købsaftalen med ny køber, er det også os det står med garantien.
  Byttebil er en del af vores forretning i hele 70 % af vores handler, er der byttebil. Byttebilen bliver som regel brugt til udbetaling, ved køb af en nyere bil, som man ønsker at optage et billån i, derfor er byttebilen vores, selv om det er en kommissionsaftale.
  Kommissionsperioden ligger oftest på 3 måneder, hvis den ikke er solgt indenfor 3 måneder, kan I godt forlænge med en ny periode, ellers bliver aftalen ophævet og det har ikke kostet jer, udover klargøring af bilen.
  Hvis bilen bliver solgt i kommissionsperioden, er der Ingen omkostninger, hvis bilen Ikke bliver solgt er der klargøringsomkostningerne på 2495,-
  Back to top
  Kommissions biler
  Bliv ringet op og få mere afvide
  Ved at skrive dine oplysninger ind og trykke bliv ringet op, acceptere du vores betingelser.