Samtykkeerklæring

Velkommen til Kommissionsbiler ved Svends Auto.

 

Kommissionsbiler.dk har til formål at vise aktuelle biler til salg samt give information om virksomheden og vurdere potentielle kunders bil ved at disse frivilligt udfylder vores formular.

Du accepterer, at registrerede oplysninger benyttes til udarbejdelse og udveksling med samarbejdspartnere af markedsanalyser og anden information, som ikke kan henføres til individuelle personer.

 

Tak for din tillid – vi beskytter dine personoplysninger.

 

Vi indsamler oplysninger,

Vi kan indhente personoplysninger om dig fra forskellige kilder. Vi indsamler disse oplysninger, når du videregiver dem i vores fysiske butik eller på vores hjemmeside eller via vores sociale medier. Når du besøger Kommissionsbiler.dk eller vores sociale medier indsamler vi automatisk visse oplysninger om din enhed eller brugen heraf ved hjælp af fx cookies og teknologiske hjælpemidler.

Ved brugen af vores sociale medier videregives informationer såsom likes, lokation, venneliste og andre oplysninger, som fremgår af det sociale medienetværk eller applikationens registreringsside eller dine geolokaliseringsoplysninger.

 

Vi bruger oplysningerne til at,

Sende dig reklamemateriale, kontakte dig pr mail og telefon vedrørende tilbud og spørgsmål, du måtte have stillet. Vi benytter også oplysningerne til at drive og komme i kontakt med dig vedrørende vores sociale medier samt tilpasse annoncer, som du får vist på de sociale medier, websites eller andre steder til din interesser og historik ved os.

Vi kan desuden bruge oplysningerne på andre måder, hvilket vi vil give dig specifik meddelelse om på det tidspunkt, hvor vi indhenter oplysningerne. De indsamlede oplysninger er nødvendige for ovenstående formål. Uden disse oplysninger vil du muligvis ikke kunne drage fordel af visse ydelser ved os.

 

Oplysninger som vi deler,

Vi hverken udleverer eller sælger personoplysninger som vi indsamler om dig.

Hvis dit køretøj ikke opfylder vores krav til videresalg videresendes dine persondata til følgende:

1) Vores tilknyttede selskab, Dansk Bilauktion, med det formål at yde en service for dig. Herunder kontakte dig med ydelser, tilbud og rabatter via mail, sociale medier eller telefon. Dansk Bilauktion kan tilbyde dig salg af din bil uanset alder, km og stand – den opgave kan vi ikke altid løfte iht. Købeloven.

 

Derudover videregives og bruges dine persondata til følgende:

1) Tjenesteudbydere, der yder tjenester på vores vegne på baggrund af vores anvisninger. Vi giver ikke disse tjenesteudbydere tilladelse til at bruge eller videregive oplysningerne, medmindre det er nødvendigt for at yde tjenester på vores vegne eller for at overholde lovgivningen. Eksempler på disse tjenesteudbydere omfatter enheder, der behandler kreditkortbetalinger, ekspederer ordrer og tilbyder web hosting- og marketingtjenester. Vi bruger eksterne virksomheder til blandt andet at assistere driften af hjemmesiden samt til udførelse af målrettet markedsføring, herunder retargeting, målgruppeanalyse og forbedringer af hjemmesiden.

 

Andre tredjeparter med dit samtykke.

 

Nøjagtige oplysninger

Vi forsøger at være så dækkende og nøjagtige som muligt i beskrivelse af vores salgsbiler.

Dog garanterer vi ikke, i det omfang gældende lov tillader dette, at vores beskrivelser, besvarelser, oplysninger eller andet indhold, der er tilgængeligt på Kommissionsbiler.dk er nøjagtige, fuldstændige, aktuelle eller fejlfri.

 

Opbevaringsperiode

Din samtykkeerklæring opbevares indtil formålet ophøres.

 

Sikkerhed

Vi har foretaget de nødvendige tekniske og organisatoriske foranstaltninger så dine persondata ikke går tabt eller misbruges.

 

Samtykke til at modtage meddelelser elektronisk og via e-mail

Du giver hermed dit samtykke til at modtage eventuelle aftaler, meddelelser, oplysninger og andre kommunikationer som vores vilkår omhandler. Hvis du ønsker at tilbagetrække samtykke til at modtage meddelelser elektronisk skal du oplyse os om tilbagetrækningen af samtykket ved at sende en e-mail til kontor@svends.dk og ophøre brugen af Kommissionsbiler.dk

 

Betingelser for kommissionsaftalen sendes sammen med kommissionstilbuddet.

 

Uddrag af Persondatapolitik

Personoplysninger, som indtastes på svends.dk og kommissionsbiler.dk, behandles af Svends A/S og eventuelle eksterne samarbejdspartnere i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen. Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din henvendelse – herunder e-mail og varedata, som vedrører dig. Alle kundeoplysninger og informationer om bestillinger bliver behandlet strengt fortroligt.

 

Læs den samlede privatlivs- og cookiepolitik her.

 

Kan du ikke undvære bilen under kommissionsperioden?

Vi kan desværre ikke løfte opgaven, hvis ikke du kan undvære din bil under kommissionsperioden.
Ændrer dette sig er du velkommen til fortsat at udfylde formularen. Hvis ikke du kan undvære bilen vil vi råde dig til at se nærmere på dine muligheder ved vores samarbejdspartner
www.danskbilauktion.dk

Få et gratis kommissionstilbud

OBS: Når du har indtastet din nummerplade SKAL du trykke på , herefter udfyldes de kendte oplysninger om bilen automatisk.
De felter, der ikke automatisk udfyldes, skal du selv udfylde inden du trykker på næste.

Tilføj billeder af din bil*
For at kunne lave den bedste vurdering af din bil, har vi brug for billeder, der max. er 1 måned gamle.
Bilen må ikke have monteret ekstraudstyr, som ikke indgår i handlen, eksempelvis alufælge.
Alle 5 billeder kræves

Hos Kommissionsbiler får du:
1. Afhentning af din bil i næsten hele Danmark
2. Klargøring af din bil, så den altid står klar til en potentiel køber
3. Annoncering i alle relevante medier
4. Garanti til køber i 6-24 måneder
5. Bilen står hos os i hele kommissionsperioden