Artikler

Sælg din bil nemt og hurtigt med kommissionssalg

Sælg din bil med kommission, men hvordan?

Salg af bil ved kommission

Du står og skal sælge din bil og vil undersøge de mange forskellige muligheder der er. Vi kan her fortælle dig om mulighederne og hvilke vi mener er bedst for salg af bil. Der er efterhånden en del muligheder for salg af bil, da det er noget der ofte sker. I løbet af et liv, der køber man flere gange bil. Det betyder derfor også at man af og til skal sælge sin brugte bil. Her findes der forskellige metoder.

Den klassiske metode er privat salg og det kan også være en udmærket løsning, da der er kommet flere forskellige platforme på internettet for netop denne metode. Her kan man imod et beløb lave en annonce for sin bil, som folk så kan byde på. Det kræver dog at du bruger noget tid på at få sat en ordentlig annonce op, taget gode billeder af bilen og får styr på alt papirarbejdet. Det kan derfor godt være en længerevarende proces, som for nogen kan være besværlig. Derudover står du også for resten af processen, hvilket vil sige salget af selve bilen. Du skal derfor selv håndtere potentielle kunder og det kan nok være den mest frustrerende proces.

Det kan være svært at fange de rigtige kunder og samtidig få et bud, som man vil være tilfreds med. Der er ofte mange der vil byde langt under den pris du har sat. Det kan være en træls oplevelse, da man så hele tiden skal sidde og komme med mod bud. Derudover er der også mange der benytter friheden til at springe fra, da der ikke er den fysiske kontakt over internettet. Derfor vil du også ofte opleve at du er kommet frem til en pris der passer begge parter, hvorefter køberen så springer fra. Du kan derfor starte forfra igen. Metoden egner sig derfor ikke for alle.

Hvilke andre løsninger findes der?

Der findes heldigvis andre løsninger, hvor du kan spare hele processen væk ved salget af bil. Du behøver altså hverken at lave en annonce, få styr på papirarbejdet, styre kundekontakt eller leverer bilen. Denne løsninger kalder man kommissionssalg.

Hvis du vælger at sælge din bil på denne måde, så slipper du altså for rigtig meget besvær, hvilket kan være en stor lettelse for mange. Det fungerer ved at en bilforhandler sælger bilen for dig imod et salær. Du betaler altså et beløb til forhandleren for, at de sælger bilen for dig. De kan sørge for at fremvise din bil fysisk i deres forretning og kan stå for hele processen. De har ligeledes et stort udvalg af potentielle kunder, som vil elske at købe din bil. Du behøver derfor ikke at gå ud og lede efter en køber. Derudover bliver du kun kontaktet når der kommer et ordentligt bud på din bil, så du undgår at sidde og spilde din tid på købere, som alligevel ikke vil give en fornuftig pris.

Der er altså rigtig mange fordele ved at sælge sin bil igennem et kommissionssalg. Vi vil derfor klart anbefale at man kigger på denne mulighed.

Back to top
Kommissions biler
Bliv ringet op og få mere afvide
Ved at skrive dine oplysninger ind og trykke bliv ringet op, acceptere du vores betingelser.