Sælg din bil hurtigt og effektivt

Sælg din brugte bil

Står du og skal sælge din brugte bil, så er du kommet til det rigtige sted. Du kan nemlig her læse om de forskellige muligheder for salg af bil, samt hvilken metode der er bedst for dig. Det varierer nemlig meget fra person til person og bil til bil. Det er derfor godt at kende til sine muligheder.

Der er nemlig en række af forskellige muligheder, som du kan vælge at benytte til at sælge din brugte bil. Du kan eksempelvis vælge at sælge din brugte bil på egen hånd. Det kender man fra mange andre brancher, som salg af ejendomme. Her kan man også prøve selv at klare salget af sin ejendom. Det kan være en måde hvor man sparer ekstra udgifter, da man klarer det hele selv.

Det er dog vigtigt at man er opmærksom på hvad det indebærer at sælge sin brugte bil selv. Der er nemlig en stor proces i salget af bil. Du skal nemlig selv stå for oprettelse af annonce. Det er efterhånden blevet en let ting, da der findes en række af bilportaler, som man kan vælge at benytte. Her kan du oprette en annonce for din brugte bil. Det er dog lettere sagt end gjort.

Du skal både sørge for at få alle de nødvendige oplysninger om bilen på plads, tage billeder af bilen og styre det generelle salg af bilen. Denne proces kan være både tidskrævende og besværlig. Især når du kommer til selve salget. Her skal du stå for kundekontakten. Meningen er at de skal byde på din bil og især denne proces kan blive frustrerende. Du vil nemlig ofte opdage at kunder byder under din salgspris. Det er selvfølgelig normalt nok, men så skal du sidde og bruge tid på at forhandle med potentielle købere. Derudover vil mange springe fra i sidste øjeblik, da man ikke binder sig til noget. Dette skal man altså være opmærksom på, hvis man skal sælge på egen hånd.

Hvordan kan man ellers sælge sin bil?

Der findes heldigvis også andre metoder hvor man kan sælge sin bil. Du kan nemlig få andre til at sælge din brugte bil for dig. Du vil dermed spare en masse tid på at oprette annoncer og håndtere selve salget. Det kan være rart for mange og især hvis du ønsker at sælge din bil så hurtigt som muligt til en god pris.

Det foregår ved kommissionssalg, hvor en forhandler står for alt det praktiske. Du skal derfor bare læne dig tilbage og vente på at din bil bliver solgt. Forhandleren har en stor viden inde for branchen og det nuværende marked. De kan derfor give en ordentlig vurdering af din bil og sørge for at finde en potentiel køber til dig.

De har nemlig et stort kendskab til kunder og bilmarkedet. De vil derfor hurtigt kunne finde en mulig køber for dig. Du slipper derfor for den hårde proces med forhandlinger og dårlige bud. Du bliver kun kontaktet når der kommer et reelt bud på din bil.

Gør som over 60.000 andre

Få en gratis og uforpligtende vurdering af din bil ved Danmarks måske mest velkendte kommissionssælger – udfyld vores formular her!

Kan du ikke undvære bilen under kommissionsperioden?

Vi kan desværre ikke løfte opgaven, hvis ikke du kan undvære din bil under kommissionsperioden.
Ændrer dette sig er du velkommen til fortsat at udfylde formularen. Hvis ikke du kan undvære bilen vil vi råde dig til at se nærmere på dine muligheder ved vores samarbejdspartner
www.danskbilauktion.dk

Få et gratis kommissionstilbud

Tilføj billeder af din bil*
For at kunne lave den bedste vurdering af din bil, har vi brug for billeder, der max. er 1 måned gamle.
Bilen må ikke have monteret ekstraudstyr, som ikke indgår i handlen, eksempelvis alufælge.
Alle 5 billeder kræves

Hos Kommissionsbiler får du:
1. Afhentning af din bil i næsten hele Danmark
2. Klargøring af din bil, så den altid står klar til en potentiel køber
3. Annoncering i alle relevante medier
4. Garanti til køber i 6-24 måneder
5. Bilen står hos os i hele kommissionsperioden