Personoplysninger
Personoplysninger, som indtastes i forbindelse med køb på svends.dk og kommissionsbiler.dk, behandles af Svends A/S og eventuelle eksterne samarbejdspartnere i overensstemmelse med gældende dansk lov. Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling – herunder e-mail og varedata, som vedrører dig. Alle kundeoplysninger og information om bestillinger bliver behandlet strengt fortroligt, og vil aldrig blive videregivet til tredjepart.

I henhold til dansk lovgivning gemmes oplysningerne i fem år. Når du kontakter os via en af vores kontaktformularer, vil din e-mail-adresse blive brugt i forbindelse med vores markedsføring indenfor de interesseområder, du via din tilmelding har givet samtykke til. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke afmeld i mailen eller ved at kontakte kundeservice, og dine oplysninger vil herefter blive slettet. Du giver også rettighed til at vi må ringe til dig, med tilbud eller kontakte dig pr. sms.

Din anmodning om nyhedsbreve, sms, mails, ol. kan du fravælge eller afmelde ved at sende en mail til email@svends.dk, hvor emne på mailen skal være “Afmeldning af marketing”. I denne mail skal du skrive dit fulde navn, din e-mailadresse og dit  telefonnummer.

Back to top
Kommissions biler
Bliv ringet op og få mere afvide
Ved at skrive dine oplysninger ind og trykke bliv ringet op, acceptere du vores betingelser.