Om os

Om Kommissionsbiler / Svend Jensen

Om os: Kommissionsbiler

Historien om os starter i 1966, hvor Kommissionsbiler (dengang Svends Auto) bliver stiftet af Svend Jensen i Glud, som ligger 10 km udenfor Horsens.

I 1968 opkøber Svend Jensen, Løsning autoværksted, hvor han driver både et autoværksted og cykelforretning, men lysten til at handle med biler har han stadig, Svend Jensen vælger at sælge autoværkstedet og cykelforretningen i 1973 og derefter opkøber han en industriejendom på Faxevej 6 i Hedensted, hvor han driver en brugtvognsforretning.

Svend Jensen bliver i 1983 ramt af sygdom og vælger derefter at foretage et generationsskifte, hvor sønnen Erik Jensen overtager firmaet.

Hos Kommissionsbiler har vi altid solgt biler i kommission hvorfor vi i 2010 tog navnet Kommissionsbiler til os for at sælge vores biler under navnet Kommissionsbiler.

Konceptet “kommissionsbiler”

Når du sætter din bil i kommission hos Kommissionsbiler, så klarer vi hele salgsprocessen for dig. Vi henter gratis din bil i Jylland, på Fyn, Sjælland og på alle brofaste øer og klargør den fra inderst til yderst, så den fremstår flot og salgsklar. Din bil bliver annonceret i alle relevante medier, så vi hurtigt finder en køber.

I hele kommissionsperioden skal bilen stå ved os, så den altid står klar til potentielle købere. Vi giver køber garanti på din bil og tager gerne imod deres byttebil. Sammen med vores billige finansieringsmuligheder fremstår vi derfor som særdeles attraktive sælgere for køberen, hvilket sikrer dig en god og nem handel.

Gør som over 60.000 andre

Udfyld vores formular for en uforpligtende og gratis vurdering her

 

 

Kan du ikke undvære bilen under kommissionsperioden?

Vi kan desværre ikke løfte opgaven, hvis ikke du kan undvære din bil under kommissionsperioden.
Ændrer dette sig er du velkommen til fortsat at udfylde formularen. Hvis ikke du kan undvære bilen vil vi råde dig til at se nærmere på dine muligheder ved vores samarbejdspartner
www.danskbilauktion.dk

Få et gratis kommissionstilbud

OBS: Når du har indtastet din nummerplade SKAL du trykke på , herefter udfyldes de kendte oplysninger om bilen automatisk.
De felter, der ikke automatisk udfyldes, skal du selv udfylde inden du trykker på næste.

Tilføj billeder af din bil*
For at kunne lave den bedste vurdering af din bil, har vi brug for billeder, der max. er 1 måned gamle.
Bilen må ikke have monteret ekstraudstyr, som ikke indgår i handlen, eksempelvis alufælge.
Alle 5 billeder kræves

Hos Kommissionsbiler får du:
1. Afhentning af din bil i næsten hele Danmark
2. Klargøring af din bil, så den altid står klar til en potentiel køber
3. Annoncering i alle relevante medier
4. Garanti til køber i 6-24 måneder
5. Bilen står hos os i hele kommissionsperioden