Kan min bil blive solgt via kommission?

   Alle biler kan som udgangspunkt blive solgt via kommissionssalg. Vi tager varevogne op til 3500 kg. i kommission, samt alle former for personbiler i kommission, benzin eller diesel det gør ingen forskel.

   80 procent af de køretøjer vi får ind er fra årgang 2008 og frem, dermed ikke sagt, at vi ikke også har personbiler eller varevogne som er ældre, men vi ser også på den risiko der ligger i, at skulle give seks måneders garanti på en bil fra 2001, der har kørt 300.000 kilometer.

   Vi har bygget Fair-kommission op i den ånd, at det skal være fair for sælger, fair for køber, fair for os. Derfor stiller vi også store krav, om at de biler vi får ind i kommissionsbiler er fejlfri for alvorlige mangler, deri ligger navnet fair kommission.

   Sælger af ældre biler ” veteranbiler ” der forespørger om en kommissionsaftale, forsøger vi i nogen tilfælde, at finde en samarbejdspartner med speciale inden for veteranbils kommissionssalg, hvis vi ikke har kunderne til den og det gør vi omkostningsfrit.

   Landbrugsmaskiner og motorcykler tager vi ikke i kommission 

   Vi får en del forespørgsel om kommissionsaftaler, vedr. campingvogne og motorcykler, sågar landbrugsmaskiner. Vi indgår ikke kommissionsaftaler med disse endnu. Vi arbejder på muligheden for kommissionssalg med campingvogne. Vi forventer dog først nyt omkring dette i 2018/19. Dog ønsker vi ikke at indgå kommissionsaftaler med motorcykler og landbrugsmaskiner, der henviser vi til et firma i vores område der har disse i kommission.

   Biler der er importeret med eller uden registreringsafgift vil vi gerne indgå en kommissionsaftale med. Biler uden registreringsafgift, sælger vi med en Flexleasing aftale på. De importbiler der er betalt registreringsafgift på, er oftest nemmere at finansiere, da de som regel er fulde af ekstra udstyr.

   Elbiler er fremtidens bil og vi har solgt rigtig mange elbiler via en kommissionssalg. De er nemme at sælge, da danskerne har taget rigtig godt imod dem og de nye hybridbiler, der er kommet ind på markedet de sidste 5 år. Så skal du sælge din elbil eller har du en person- eller varebil, kan det være en rigtig god forretning at indgå en kommissionsaftale med os.

   Med venlig hilsen

   Direktør – Erik Jensen

   FÅ ET TILBUD

   Trin 1 af 5

   20%
   Back to top
   Kommissions biler
   Bliv ringet op og få mere afvide
   Ved at skrive dine oplysninger ind og trykke bliv ringet op, acceptere du vores betingelser.