Artikler

Sælg din bil nemt og hurtigt med kommissionssalg

Hvordan du sælger din bil med kommission.

Hvordan sælger jeg min bil?

Der er mange måder man kan sælge sin bil på. Det afhænger meget af dig og din bil. Hvis du ved meget om biler og du har styr på at styre et salg, så kan du sagtens selv stå for at sælge din bil. Det kræver nemlig en del af skulle stå for salget selv. Først og fremmest skal du lave en annonce. Her skal du have styr på alle informationerne omkring din bil, samt tage billeder af bilen og sørge for at den bliver set af potentielle købere. Der findes en række af bilportaler hvor man kan lave annonce over sin brugte bil.

Den sværeste del er selve salget. Du skal nemlig finde en køber, som ønsker at købe din bil og det kan være svært. Der er rigtig mange potentielle købere på diverse bilportaler, men der er også mange der sælger biler. Der er derfor en stor konkurrence, som gør at mange vil sælge en bil lignende din. Det vil presse priserne ned, hvis mange sælger noget lignende din. Derfor vil du ofte opleve at potentielle købere vil byde under din salgspris. Det betyder at du skal bruge tid på at forhandle og ofte ende med at starte forfra. Der er nemlig mange købere som springer fra i sidste øjeblik, da man ikke er bundet til noget. Det kan derfor hurtigt blive en frustrerende proces. Har du derfor ikke tiden eller lysten til at sælge din bil selv, så kan du med fordel sælge din bil imod kommission.

Hvordan fungerer bil kommission?

Hvis du ikke ønsker at sælge bilen selv, så kan du få andre til det. Du slipper altså for alt det ovennævnte, som hurtigt kan blive en frustrerende proces. Det fungerer ved at en bilforhandler vil sørge for hele salget. Du skal derfor bare ”give” dem bilen og så sælger de den for dig. De står altså for at fremvise den, give oplysninger til køberen og styre kundekontakten.

Du kan derfor få solgt din bil uden noget besvær. Forhandleren vil klare alt for dig, så du bare kan læne dig tilbage og vente på at de finder en køber. Du bliver kun kontaktet når der kommer et reelt bud på din bil. Du slipper altså for at skulle forhandle med potentielle købere eller at få skam bud på din bil. Forhandleren klarer altså alt for dig.

Du sparer altså tid og kan få solgt din bil på rekordtid. Forhandleren vil modtage et salær fra dig, når bilen bliver solgt. Pengene er dog godt givet ud, når man ser på den tid du sparer. Derudover bliver bilen højst sandsynligt solgt hurtigere end du selv ville kunne gøre det. Der er altså nogle klare fordele ved at vælge denne handelsmetode. Du kan i hvert fald overveje om det er en løsning der vil passe godt til dig og salget af din bil. Spar tid og få solgt din bil hurtigt med kommission salg af din bil.

Back to top
Kommissions biler
Bliv ringet op og få mere afvide
Ved at skrive dine oplysninger ind og trykke bliv ringet op, acceptere du vores betingelser.