Hvordan du sælger din bil med kommission

Hvordan sælger jeg min bil?

Der er mange måder man kan sælge sin bil på. Det afhænger meget af dig og din bil. Hvis du ved meget om biler og du har styr på at styre et salg, så kan du sagtens selv stå for at sælge din bil. Det kræver nemlig en del af skulle stå for salget selv. Først og fremmest skal du lave en annonce. Her skal du have styr på alle informationerne omkring din bil, samt tage billeder af bilen og sørge for at den bliver set af potentielle købere. Der findes en række af bilportaler hvor man kan lave annonce over sin brugte bil.

Den sværeste del er selve salget. Du skal nemlig finde en køber, som ønsker at købe din bil og det kan være svært. Der er rigtig mange potentielle købere på diverse bilportaler, men der er også mange der sælger biler. Der er derfor en stor konkurrence, som gør at mange vil sælge en bil lignende din. Det vil presse priserne ned, hvis mange sælger noget lignende din. Derfor vil du ofte opleve at potentielle købere vil byde under din salgspris. Det betyder at du skal bruge tid på at forhandle og ofte ende med at starte forfra. Der er nemlig mange købere som springer fra i sidste øjeblik, da man ikke er bundet til noget. Det kan derfor hurtigt blive en frustrerende proces. Har du derfor ikke tiden eller lysten til at sælge din bil selv, så kan du med fordel sælge din bil imod kommission.

Hvordan fungerer bil kommission?

Hvis du ikke ønsker at sælge bilen selv, så kan du få andre til det. Du slipper altså for alt det ovennævnte, som hurtigt kan blive en frustrerende proces. Det fungerer ved at en bilforhandler vil sørge for hele salget. Du skal derfor bare ”give” dem bilen og så sælger de den for dig. De står altså for at fremvise den, give oplysninger til køberen og styre kundekontakten.

Du kan derfor få solgt din bil uden noget besvær. Forhandleren vil klare alt for dig, så du bare kan læne dig tilbage og vente på at de finder en køber. Du bliver kun kontaktet når der kommer et reelt bud på din bil. Du slipper altså for at skulle forhandle med potentielle købere eller at få skam bud på din bil. Forhandleren klarer altså alt for dig.

Du sparer altså tid og kan få solgt din bil på rekordtid. Forhandleren vil modtage et salær fra dig, når bilen bliver solgt. Pengene er dog godt givet ud, når man ser på den tid du sparer. Derudover bliver bilen højst sandsynligt solgt hurtigere end du selv ville kunne gøre det. Der er altså nogle klare fordele ved at vælge denne handelsmetode. Du kan i hvert fald overveje om det er en løsning der vil passe godt til dig og salget af din bil. Spar tid og få solgt din bil hurtigt med kommission salg af din bil.

Gør som over 60.000 andre

Få en gratis og uforpligtende vurdering af din bil ved Danmarks måske mest velkendte kommissionssælger – udfyld vores formular her!

Kan du ikke undvære bilen under kommissionsperioden?

Vi kan desværre ikke løfte opgaven, hvis ikke du kan undvære din bil under kommissionsperioden.
Ændrer dette sig er du velkommen til fortsat at udfylde formularen. Hvis ikke du kan undvære bilen vil vi råde dig til at se nærmere på dine muligheder ved vores samarbejdspartner
www.danskbilauktion.dk

Få et gratis kommissionstilbud

OBS: Når du har indtastet din nummerplade SKAL du trykke på , herefter udfyldes de kendte oplysninger om bilen automatisk.
De felter, der ikke automatisk udfyldes, skal du selv udfylde inden du trykker på næste.

Tilføj billeder af din bil*
For at kunne lave den bedste vurdering af din bil, har vi brug for billeder, der max. er 1 måned gamle.
Bilen må ikke have monteret ekstraudstyr, som ikke indgår i handlen, eksempelvis alufælge.
Alle 5 billeder kræves

Hos Kommissionsbiler får du:
1. Afhentning af din bil i næsten hele Danmark
2. Klargøring af din bil, så den altid står klar til en potentiel køber
3. Annoncering i alle relevante medier
4. Garanti til køber i 6-24 måneder
5. Bilen står hos os i hele kommissionsperioden