Artikler

Sælg din bil nemt og hurtigt med kommissionssalg

Hvordan du sælger bil med kommission.

Hvad er kommissionsbiler?

Der er et stort marked for salg af biler. Du kan både købe dem nye, brugte, på afbetaling og ved leasing. Derfor skal man være opmærksom på de mange muligheder man har. Det kan variere meget fra person til person, hvilken løsning der vil fungere bedst. Du må derfor gøre op med dig selv, hvad der fungerer bedst for dig.

Du kan her læse om muligheden for en handelsform der hedder kommission. Du kender muligvis allerede til denne metode fra andre brancher. Der er nogle grundlæggende ting, som man skal forstå med kommissionssalg af biler.

Du kender nok allerede til de mange bilportaler på internettet, hvor man kan sælge sin bil. Denne løsning er sådan set rigtig god, men den kræver en del arbejde fra dig. Du skal oprette en annonce omkring din bil og sørge for at alt papirarbejde, information osv. er i orden. Det kan godt være en tidskrævende opgave og derfor er der mange der ikke får det salg de ønsker. Derudover er der også mange der vil byde under det bilen er værd eller at den potentielle køber springer fra. Det kan derfor hurtigt udvikle sig til en frustrerende proces.

Derfor findes der også andre muligheder, såsom kommissionssalg af din bil. Kommissionsbiler er en helt anden måde at sælge sin bil på. Du kender det nok typisk for ejendomsmægler branchen. Her finder du en ejendomsmægler, som kan komme og vurdere din bil for dig. De har en stor ekspertise inde for området og kender det nuværende og tidligere marked. Derfor kan de give dig den bedst mulige vurdering af din bil. Du vil derfor ikke komme til at ligge prisen hverken for højt eller lavt. Du kan lige så godt få den bedst mulige pris og få solgt din bil hurtigst muligt. Derfor er det en god idé at få taget kontakt til folk som kender branchen og har de rigtige kontakter.

Hvordan fungerer det med kommissionsbiler?

Du kan få solgt din bil af kompetence forhandlere. Vi sørger altså for at sælge din bil for dig. Det betyder at du vil spare en stor mængde af tid og samtidig vil få den bedst mulige pris. Vi sørger for at vurdere din bil og få styr på papirarbejde, informationer og hvad der ellers skal på plads. Denne proces vil sikre dig at du kun få oprigtige bud på din bil. Du skal derfor ikke bekymre dig om skam bud, da vi kun kontakter dig når du får en køber med et reelt bud. Derudover vil der være mulighed for at få den fremvist i vores butikker, så flere købere kan se bilen.

Denne løsning vil derfor hjælpe dig med salget af din bil, så du kan få den afsat så hurtigt som muligt og til en god pris. Når man taler om kommission, så er det også vigtigt at nævne at vi tager et salær for salget. Du betaler altså for at vi sælger din bil for dig. Vi mener dog at det er alle pengene værd, når man tænker på tid, papirarbejde og den generelle proces med salg af bil. Det er derfor helt sikkert alle pengene værd.

 

Back to top
Kommissions biler
Bliv ringet op og få mere afvide
Ved at skrive dine oplysninger ind og trykke bliv ringet op, acceptere du vores betingelser.