Artikler

Sælg din bil nemt og hurtigt med kommissionssalg

Fordelene ved Kommissionssalg.

Sælg din bil ved hjælp af kommission

I løbet af et liv vil man ofte skulle købe eller sælge en masse forskellige ting. Nogle af disse ting er større og bliver derfor ikke solgt lige så ofte. Dette kunne være ejendomme eller i dette tilfælde biler. Det er noget rigtig mange ejer og nogen kender til hele processen med at sælge sin bil. Det kan være en ret besværlig og frustrerende proces, hvis man skal sælge bilen privat. Dette er dog igen afhængig af hvilken bil man sælger og hvilket type man er. Har man god tid og elsker friheden ved selv at sælge sine ting, så kan man sagtens sælge den privat. Der er dog et par ting man skal være opmærksom på.

Hvis du skal sælge din bil privat, så skal du stå for hele processen. Du kan selvfølgelig selv gå ud og finde din køber, men du kan også bruge diverse bilportaler på internettet. Her skal du dog stå for alt selv. Det betyder oprettelse af annonce, håndtering af papirarbejde og kundekontakt. Du skal altså selv håndtere de kunder, som vælger at byde på din bil, hvis der overhovedet er nogen. Du er nemlig ikke den eneste der sælger en bil på disse platforme. Derfor er konkurrencen højere og dermed vil du ofte få en lavere salgspris. Det kan være med til at tale ned for denne løsning. Derudover er hele processen også meget tidkrævende, hvilket kan være besværligt og træls. Især hvis man gerne vil sælge sin bil hurtigt og til en god salgspris.

Fordelen ved kommissionssalg

Der er selvfølgelig fordele ved privat salg, men det kræver at man har tiden og kendskab til salg af bil. Det er nok de færreste der har den fornødne viden og et udvalg af kunder af kunder at fremvise sin bil til. Der er selvfølgelig alle de mange bruger på bilportalerne, men de er ofte ikke lige så seriøse som de kunder som møder fysisk op.

Når du sælger din bil ved hjælp af kommission, så får du en række af fordele. Din bil bliver fremvist i en fysisk forretning, hvor kunder kan komme og kigge på din bil. Disse forhandlere har et stort kendskab til deres kunder. De vil derfor kunne finde potentielle købere, som rent faktisk vil give et ordentlig bud på din bil. Du kan derfor undgå at møde købere som byder for lavt eller købere som springer fra i sidste øjeblik.

Du behøver altså hverken at fremvise din bil, stå for papirarbejde og annonce eller kundehåndtering. Alt dette bliver klaret af kompetente og professionelle forhandlere. Du sparer altså rigtig meget tid og kan få en langt hurtigere og bedre handel. Det eneste du skal betale er et salær til forhandleren ved salg af bilen. Denne betaling er dog godt givet ud, da du sparer en masse kræfter på at sælge din bil.

Vi mener derfor at der er mange fordele ved kommissionssalg af din bil. Du kan i hvert fald overveje det, hvis du står og skal sælge din bil. Du vil helt sikkert ikke fortryde.

Back to top
Kommissions biler
Bliv ringet op og få mere afvide
Ved at skrive dine oplysninger ind og trykke bliv ringet op, acceptere du vores betingelser.