FAQ

Ofte Stillede Spørgsmål

Ja vi skal ha bilen stående i kommissions perioden, det er en umulig opgave, at løfte et kommissions salg, når bilen står i Ålborg og kunden har kørt en meget langt tur fra københavn, kunden bliver sur over at bilen ikke er der, og vi mister troværdigheden, samtidlig er det en umulig opgave, at få et køretøj til at stå nypudset og rengjort, når familien køre rundt i den dagligt, bilen skal helst står som ny, når der er en mulig kunde.
Nej vi betaler alle Annonce udgifter der er i kommissions perioden, vi har annonce aftale med Biltorvet, Guloggratis, bilbasen, Lokalavisen net, og Lokalavisens trykte udgave. Vejle og Horsens amts avis, Autouncle, Facebook, svends.dk, og lokale bilaviser, plus mange andre.
Alle vores kommissions biler er forsikret ved os, op til en max pris på 750.000 kr. Men er der et pantlån tinglyst i bilen, skal bilen ved blive indregistrér og kaskoforsikret i ejerens navn,

alle biler er dækket af vores kaskoforsikring på vores prøveplade, når bilen er på en prøvetur.

faq-img1Vi afhenter biler i Jylland, på Fyn, SJælland og på alle brofaste øer omkostningsfrit.
Alle kommissions biler bliver solgt med købe kontrakt under forbrugerloven, og der skal vi stå med 6 måneder drivdele garanti over for ny ejer. Når det er os der indgår købsaftalen med ny køber, er det også os det står med garantien.
Byttebil er en del af vores forretning,  70 % af vores handler er der byttebil. Byttebilen bliver som regel brugt til udbetaling ved køb af en nyere bil, hvor man ønsker at optage et billån i, derfor er byttebilen vores, selv om det er en kommissions aftale.
Kommissions perioden ligger oftest på 3 måneder, hvis den ikke er solgt indenfor 3 måneder kan i godt få en ny periode, ellers bliver aftalen ophævet, det har ikke kostet noget for jer, udover klargøring af bilen.
Hvis bilen bliver solgt i kommissionsperioden er der Ingen omkostninger, hvis bilen Ikke bliver solgt er der klargørings omkostninger på 2495,-
Back to top
Kommissions biler
Bliv ringet op og få mere afvide
Ved at skrive dine oplysninger ind og trykke bliv ringet op, acceptere du vores betingelser.